Vanliga frågor (FAQ). Nedan finner du en lista över de vanligaste frågorna. Kontakta oss på info@stoneface.nu eller ring på 0498-21 23 20 om du inte kan hitta svaret på din fråga nedan.

Hur realistisk är bysten?

Ingen byst kan representera en 100% återspegling av en person. Eftersom uppfattningen om ens person alltid beror på hur man upplevt och ser på sig själv, oftast spegelvänd! Vår ambition är att genom processen ge en konstnärlig framställning av hur du faktiskt ser ut, men förhoppningsvis mer "rättvist" än ett digitalt foto ger idag. Det kan alltså förekomma små avikelser som inte påverkar likheten i stort. Vår idé är att skapa en klassisk byst på ett modernt sätt, att lämna ett märke i tiden, närmast odödlig som de gamla bysterna på Beethoven och Mozart i hyllan!

Hur tar jag bilderna?

Läs mer på "Så här gör du". Om du fortfarande har frågor, vänligen kontakta oss med ett mejl, se kontakt. Ladda upp bilderna genom formuläret eller eller mejla dom till ill info@stoneface.nu..

 Leveranstider och fraktkostnader?

Leveranstiden är f.n. 3-4 veckor. Gratis frakt inom Norden. Ju snabbare betalning desto snabbare får du din statyett. Ångervecka kan tyvärr ej tillämpas ej vid denna typ av konstnärlig verksamhet, men transportskador åtgärdas självklart av oss utan extra kostnad för dig. Du får givetvis godkänna en digital bild av din beställning innan den färdigställs och levereras.

Hur vet jag om min beställning gått igenom?

Du kommer att få en bekräftelse med varje beställning till den angivna e-postadress. Vänligen skriv ut detta för din bokföring.

Varför måste jag betala i förväg?

Du betalar snabbt och enkelt genom Payson från ditt betalkort eller Internetbank, eller genom faktura. En direkt betalning påskyndar förstås leveranstiden. Under alla förhållanden kommer du att få en digital bild av din byst innan vi färdigställer den. Eftersom dessa är specialanpassade produkter för dig och att vi inte kan sälja dessa produkter till andra kunder, kan vi bara acceptera betalning med kontanter, bank/betalkort eller faktura och ber om din förståelse.

Gör ni skulpturer av hela kroppen?

Våra standardprodukter/storlekar är vårt huvudsakliga utbud. Men vi gör det mesta, men det är en kostnadsfråga. Fråga efter offert. Tveka dock inte att komma med specialförslag, som kockhatt, militär-eller polismössa/basker och andra yrkesrelaterade attribut. Har vi det inte så konstruerar vi det vi behöver i vårt 3D-program. Vi gör också stayett av din hunds huvud eller annat husdjur.

Kunde inte hitta din fråga?

Vänligen kontakta oss via eller med ett mejl, se kontakt. Vi uppmanar till personlig kontakt, det är en stor del av vår affärsidé, så tveka inte att komma med frågor! Vi håller kontakt under hela processen.