VANLIGA FRÅGOR – FAQ

  • Hur tar jag bilderna? Läs mer på ”Så tar du bilder”. Om du fortfarande har frågor, kontakta oss med ett mejl, se KUNDSERVICE. Ladda upp bilderna efter betalningen på UPLOAD eller mejla dom till upload@stoneface.nu.
  •  Leveranstider och fraktkostnader? Leveranstiden är cirka 3 veckor. Så fort du godkänt förhandsvisningen av din byst så sätter vi igång med att slutföra mästerverket. Gratis frakt inom Sverige.
  • Hur betalar jag? Betala enkelt och säkert genom Payson vid checkout/kassa där vi erbjuder följande betalningslösningar – ditt betalkort, din internetbank, Swish, delbetalning eller faktura. Har du inget konto på Payson så skapas ett automatiskt, enkelt och gratis. Direkt efter beställningen kommer du till sidan för uppladdning av dina bilder. Alt. mejla dom till info@stoneface.nu. Vi börjar nu att arbeta med din byst, och så fort vi har något att visa upp mejlar vi dig förhandsvisningar för godkännande, och påbörjar inte produktionen av den slutgiltiga bysten förrän du är nöjd. Alla angivna priser är totalpriser, frakt och moms ingår. Läs mer under KÖPVILLKOR.
  • Gör ni statyer av hela kroppen? Nej, men LIFE SIZE är ju ett alternativ. De kan också fås gjutna i äkta brons som passar utomhus. Läs mer om det på LIFE SIZE. Vi gör också statyett/byst av din hunds huvud eller annat husdjur.
  • Har jag ångerrätt? Våra tjänster är undantagna från ångerrätten i och med att det är unika exemplar tillverkade efter dina önskemål om utseende och stil. Under processen håller vi kontakt och du kommer att få 3D-renderingar för godkännande innan bysten färdigställs och skickas till dig. Naturligtvis ersätter vi dig för eventuella transportskador, eller i det osannolika fallet att det skulle vara något fel på bysten. Sunt bondförnuft helt enkelt. Vi är inte nöjda förrän du är det. Ångerrätt gäller inte för avtal som avser en tjänst som har fullgjorts. I och med att du gjort din beställning och inbetalning, har du som konsument samtyckt till att produktionen av bysten påbörjas och att du då saknar ångerrätt, för detta unika konstnärliga verk. Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.
  • Kunde inte hitta din fråga? Vänligen kontakta oss via frågeformuläret eller med ett mejl, se KUNDSERVICE. Vi uppmanar till personlig kontakt, vi lägger stor vikt vid det, så tveka inte att komma med frågor! Vi håller kontakt under hela processen.